voortgezette rijopleiding motor

voortgezette rijopleiding motor

Voortgezette rij opleiding voor bezitters van het motorrijbewijs.

Wij verzorgen op aanvraag, ook diverse voortgezette cursussen, met een maximale groep van 3 cursisten, gaan we samen een datum bepalen om een gezellige en leerzame dag te kunnen hebben.

Kawasaki er6nDe Training of te wel de cursus wordt alleen door deskundige motorrijinstructeurs gegeven. Het bijzondere is dat deze cursus in je eigen vertrouwde omgeving gevolgd kan worden. De eendaagse praktijkcursus is een stevige training die je samen met twee andere cursisten volgt. Een uitgelezen mogelijkheid dus om je met vrienden of kennissen aan te melden!

Het ochtendprogramma staat in het teken van voertuigbeheersing. Er is veel aandacht voor de balans tussen motor en bestuurder en voor de kijktechniek. Na de lunch gaan we de openbare weg op, waar diezelfde kijktechniek en beheersing onder de loep wordt genomen. De instructeur observeert hoe de cursist anticipeert en of de goede positie op de weg wordt ingenomen. Hij kijkt ook of de snelheid voor de bocht goed wordt aanpast en op de juiste manier wordt benaderd en ingestuurd. Verder komen onderwerpen als remmen bij hogere snelheden, uitwijken en keren in een beperkte ruimte aan bod. De cursus is zeker geen rijles zoals die bij de gewone opleiding voor het rijbewijs wordt gegeven. Het is een speciaal ontwikkelde cursus om de vaardigheden bij het motorrijden te verbeteren, waardoor men op een veilige manier en met meer zelfvertrouwen plezier kan beleven aan het motorrijden. Na de training ontvangen de deelnemers een certificaat als bewijs van deelname. Bij diverse verzekeringsmaatschappijen, krijg je na het volgen van de cursus een premieverlaging van tien procent. Dat zegt veel over de kwaliteit van deze cursus.

Aanmelden;

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je je opgeven, misschien wel samen met een paar vrienden en/of familie,  bel of mail dan naar, 06-10378528 of Saskia@vd-haven.nl

Wil je graag een training op je eigen motor op een oefencircuit, en daar meer leren door ‘te ervaren’ en last but not least een gezellige dag met mensen die jouw passie delen. Dan is dit een uitgelezen cursus voor jouw. 

 

 WIL JIJ ECHT SNEL OP EEN CIRCUIT RIJDEN?

Je droomt van een ‘knietje aan de grond’. Onbereikbaar? Absoluut niet. Want net als bij andere technische sporten, berust ook het rijden op een circuit, op het beheersen van een techniek. En die techniek kan door iedereen worden geleerd.

Binnen onze rijschool geeft Melvin diverse circuit trainingen. Interesse? Mail of bel ons en we kunnen er alles over vertellen.

Het snelst naar je rijbewijs!

Wil jij op een voordelige manier een goede kwalitatieve rijopleiding volgen?

Vraag vrijblijvend
informatie aan!